Vi udfører

Elementmontage

Dan-con elementmontage udfører montage inden for boligbyggeri, erhvervsbygninger, halbyggeri, kontordomiciler og meget mere.

Vi monterer præfabrikerede elementer i alle slags former, især beton, men også stål og træ. Vi monterer alle typer elementer, lige fra vægelementer til mindre parcelhuse, store facadeelementer til Europas største logistikcenter eller om det er bjælker, søjler, tagplader, huldæk, badekabiner til Danmarks mange vartegn i enhver mindre og større dansk by, så kan vi være behjælpelig.

Kontakt os
For os at sikkerheden vigtig

Sikkerhed og sundhed

Vi har en god stabil medarbejderstab, som sætter en ære i at udføre opgaver til kundes tilfredshed. Der ligger over 30 års erfaring bag kompetencerne hos os indenfor elementmontage. Vi arbejder målbevidst og fokuseret, med respekt for sikkerheden.

Vi udarbejder sagsspecifikke arbejdspladsvurderinger for enhver byggesag. Vi ajourfører kompetenceudviklingsplaner og sikrer alle medarbejdere har nødvendige kompetencer inden opgaven igangsættes. Vi ønsker alle høres på sikkerhedsmøder og afholder arbejdsmiljøorganisationsmøder 2-4 gange årligt. Vi ved hvor vigtigt det er, at være klædt ordenligt på til ethver slags opgave i al slags vejr .
Vi tilstræber en ordentlig omgangstone, ingen skader og et sundt arbejdsmiljø, da det skal være rart, sikkert og sjovt at gå på arbejde.

Vores timelønnede sjak har valgt en tillidsrepræsentant og hvert sjak har en arbejdsmiljørepræsentant, som er behjælpelig med sætte fokus på arbejdet udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Vi anvender Inspectly

Kvalitetssikring iht. DS1140

Siden 2020 har det været et krav at aflevere statisk dokumentation.
Vi har fokus på at aflevere statisk kontrolplan inden arbejdet igangsættes, samt sikre at bygherre altid har online adgang til at tilgå kontrolrapporter, følgesedler og evt. afvigelser.

Vi anvender Inspectly og har egen mappestruktur på Onedrive, som enhver medarbejder kan tilgå på udleverede bærbare, smartphones og tablets.

Vi har strukturen i orden og udfører altid egenkontrol og uafhængig kontrol og sikrer tredjepartskontrol på svejsearbejde i samarbejde med vores underentreprenører.

Kontakt os
Med omtanke for miljøet

Miljø og affaldshåndtering

Vi har eksisteret i over 10 år og været med til at opføre over 300 byggerier. Langt størstedelen er DGNB certificeret eller Svanemærket med omtanke for miljøet.
Vi genanvender træ som er PEFC/FSC certificeret, substituerer til mere miljøvenlige formolier, anvender byggeskum uden isocyanater og sikrer korrekt affaldshåndtering.

Foruden ovenstående anvender vi flådestyringsværktøjet, EcoMobility. Det skaber overblik, gør det muligt at dokumentere og sætte fokus på at reducere CO2 forbruget ved evt. lette foden fra speederen.