Firmaprofil

Virksomheden ejes og drives af Klaus Bårris, der har over tyve års erfaring i branchen. I DAN-CON ELEMENTMONTAGE ApS er vi meget opmærksomme på vores faglige ansvar. Vi fokuserer på, at du altid trygt kan vælge os til dit projekt – derfor får du professionel rådgivning med udgangspunkt i netop den opgave, du gerne vil have løst.

Dan-con elementmontage udfører montage inden for :

  • Bolig.
  • Erhvervsbygninger.
  • Halbyggeri.
  • Kontordomicil.
 

Vi ansætter kun dygtige og erfarne medarbejdere, som udfører alle opgaver med respekt for miljø og sikkerhed, og det er en selvfølge for os at levere godt håndværk til den aftalte deadline. Vores mange års erfaring i branchen er din bedste garanti for, at vi kun lover dig det, vi faktisk kan holde.

Dan-con elementmontage Aps er startet op på baggrund med over 20 års erfaring indenfor elementmontage. Vi hælder til gamle værdier som et ord er et ord. Der er skarp fokus på kvalitet til tiden og sikkerhed under montagen.

Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Vi håber vi hører fra dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag

DAN-CON

Trandumvej 5
7800 Skive
Tlf: 40 90 13 51
Mail: kb@dan-con.com

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af

Vi kan tegne

Vi anvender